گرد غوره خانگی

سلام.

گرد غوره جدا از خواص زیادی که داره به عنوان یکی از چاشنی های خیلی خوشمزه استفاده می شه.

تو بعضی از دستورات که گفته شده گرد غوره , در صورت نداشتن گرد غوره می تونیم از آبغوره و .. هم استفاده کنیم اما بعضی از غذاها فقط باید گرد غوره باشه.

کاری نداره و خیلی اسونه! بهتر یه مقدار گرد غوره همیشه تو خونه داشته باشین.

برای درست کردنش هم غوره تهیه می کنیم ( غوره عسگری) و بعد می شوریم و دونه می کنیم و بعد از خشک شدن , داخل سبد می ریزیم و می ذاریم جلوی نور خورشید تا خشک شه.

--- من نشد تو سبد بریزم چون سبدام توشون چیزی بود . ولی شما حتما تو سبد بریزین.

کم کم تغییر رنگ می دن. باید هر روز زیرو روشون کنیم.

بعد از چند روز تبدیل میشن به غوره های خشک.( چون اینا رو خیلی وقته درست کردم و تازه دارم اینجا می ذارم , یادم رفته چند روز ببخشید) 

وقتی که کاملا خشک شدن , آسیابشون می کنیم.

و بعد از اسیاب کردن هم حتما تو شیشه در دار نگه داری کنین تا عطرش نره.

Login Form