طرز تهیه خلال بادام

سلام.

هیچ موقع یادم نمیاد که خلال بادوم از بیرون خریده باشم. شما هم هیچ موقع نخرین خیلی راحت می تونین خودتون درست کنین.

هر دفعه هم به اندازه درست کنین که نمونه. آخه وقتی بادوم میشکنین باید مصرف شه  نباید زیاد بمونه وگرنه خاصیت خودشو از دست می ده.

اول بادوم ها رو خیس کنین تا پوستش نرم شه و راحت جدا شه. 

من خودم وقتی عجله دارم از آب گرم استفاده می کنم.

وقتی تو آب موند و پوستش نرم شد, پوست رو جدا می کنیم.

بادوم ها رو از وسط نصف می کنیم.

و بعد به کمک چاقوی تیز هر نصف رو به صورت عمودی به دو یا سه قسمت تقسیم می کنیم. اگه بادومتون بزرگه به چهار قسمت تقسیم کنین. بستگی داره برای چه کاری بخواین!

و چون دارین خودتون درست می کنین , اختیار دارین تا هر جور دوست دارین کار کنین.

به همین راحتی به همین سالمی :)

من هر دفعه به اندازه درس می کنم تا چیزی نمونه اگر هم بمونه همونجا می خورمشون تا نمونه.

Login Form