کیک نسکافه

سلام.

کیک نسکافه خوشمزه با کرم نسکافه !!!

عکس بهتر از این نمی شد بگیرم چون برای تزیین می خواستم این کیکا رو :)

مواد لازم :

تخم مرغ : 3 عدد

شیر : 1 پ

شکر : 250 گرم (تقریبا یک و یک چهارم پ)

آرد : 320 گرم ( تقریبا 2 و نیم پ)

روغن مایع : یک سوم پ

نسکافه : 2 ق غ سر صاف

بکینگ پودر : 3 ق چ

وانیل : 1 ق چ

گردو : نصف پ ( من نریختم)

 

کرم :

کره : 25 گرم

پودر قند : 60 گرم

نشاسته : 2 ق س 

شیر : یک پ

نسکافه :1 ق چ

کاکائو : 1 ق چ

 

طرز تهیه :

تخم مرغ , شکر و وانیل رو ده دقیقه می زنیم تا سفید و کشدار شه.

نسکافه رو داخل شیر حل می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم.

روغن هم اضافه می کنیم و می زنیم.

آرد و بکینگ پودر و سه بار الک می کنیم و به موادمون کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

گردو هم بریزین. ( من نریختم)

و بعد هم داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما.

زمان پخت کیک به فرتون بستگی داره! دمای فرها زیادی مطمئن نیس! بعد از 40 دقیقه , خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس.

من می خواستم وسطشو کرم بزنم برای همین به طور مساوی مواد رو داخل 2 تا قالب همسان ریختم.

و اما کرم نسکافه!

همه ی مواد رو با هم خوب مخلوط می کنیم و می ذاریم روی حرارت کم و مدام هم می زنیم. چون خیلی سریع گلوله میشه.

غلظتش با خودتون. اگه برای وسط کیک می خوان باید مث فرنی مانند باشه اما برای روی کیک یه خورده شل تر بردارین.

 

اینم لینک کیک پوشک که با کیک نسکافه درست کردم : کیک پوشک

اینم بافت کیک:

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form