کیک انار

سلام.

سال های اولی که اومده بودم تو خط کیک و شیرینی , کیک انار درست کردم که خیلی افتضاح شد! اصلا قابل خوردن نبود! دونه های انار آب انداخته بود و خیلی زشت شده بود ....

البته اینم بگم که من هیچی و هیچی از کیک نمی دونستم!!!

گذشت تا چند روز پیش که یه کیک اناری درست کردم عاااااااااالی! واقعا عالی بود و اصلا اطراف دونه های انار آبکی نبود.

مواد لازم :

دونه های انار: 1 پ

آرد : 1 و نیم پ

تخم مرغ : 3 عدد

روغن مایع : دو سوم پ

پودر قند : سه چهارم پ

جوش شیرین : 1 ق م

پکینگ پودر : 2 ق م

وانیل : یک چهارم ق چ

گردو خرد شده : یک سوم پ

 

طرز تهیه :

روغن و پودر قند رو با همزن می زنیم .

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و هر کدوم رو 1 دقیقه می زنیم. تخم مرغ آخری رو به همراه وانیل اضافه می کنیم.

آرد , جوش شیرین و پکینگ پودر رو 3 بار الک می کنیم و کم کم به مایع کیک مون اضافه می کنیم و با لیسک خوب مخلوط می کنیم. به صورت دورانی !

دونه های انار به همراه گردو رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم بازم با لیسک !

حالا داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتیم , می ریزیم و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با 180 درجه .(بعد از 40 دقیقه, خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)

بازم تاکید می کنم به زمان داده شده برای کیک اعتماد نکنین! مدام چک کنین. در فرم باز نکنین!

و نتیجه....

خیییییلی خوشمزه و پوک میشه. بافت خیلی خوبی هم داره.

حتما حتما حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form