کیک قهوه با کرم موکا

سلام.

قهوه یکی از اون چیزایی هست که ما علاقه زیادی بهش نداریم. نه که نخوریم ها! اگه باشه می خوریم ولی مشتاق خریدنش هیچ وقت نبودیم و نیستیم.

دوست همسرجان از اون ور آب زحمت کشیدن و برامون قهوه آوردن , منم بدون معطلی دست به کار شدم و "کیک قهوه " درست کردم.

تعریفشو زیاد شنیده بودم ولی چون علاقه ای نداشتم به قهوه, فک نمی کردم خوشمزه بشه. ولی الان می گم که واقعا عااااااااااالی بود و بسیــــــــــار خوشمزه!

بافت کیک خیلی خوب بود. از همه بهتر کرم موکا بود! خیلی لذیذ این کرم و البته خیلی آسون و راحت !

البته این کرم ربطی به این کیک نداره و به نظرم میشه برای روکش هر کیک دیگه ای استفاده کرد فقط مث گاناش رقیق نیس! یه چیزی تو مایه های فرنی و از لحاظ طعم خیلی شباهت داره به پودینگ شکلاتی!

خب مواد لازم :

تخم مرغ : 3 عدد

روغن : دو سوم پ

شیر : دو سوم پ

شکر : یک پ سر خالی

ارد : 2 پ

وانیل : یک چهارم ق چ

بگینگ پودر : 2 ق چ

قهوه فوری: نصف ق س

پودر کاکائو : 1 ق س سر خالی ( من کمتر زدم چون کاکائو من تلخ )

 

مواد لازم برای کرم موکا :

کره : 60 گرم

شکر : یک چهارم پ

آرد : یک چهارم پ

شیر : 1 پ

قهوه فوری : 1 ق س

پودر کاکائو : نصف ق س

شکلات : 60 گرم

 

طرز تهیه :

فر رو روشن می کنیم و رو 175 درجه می ذاریم.

قهوه رو در شیر گرم حل می کنیم و می ذاریم یه کنار .

روغن و شکر رو با همزن می زنیم.

تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و می زنیم.

شیر و قهوه ای که با هم مخلوط کرده بودیم و کنار گذاشته بودیم رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن می زنیم.(زیاد نه!)

آرد , پکینگ پود و پودر کاکائو رو 3 بار الک می کنیم و به مخلوط مون اضافه می کنیم و با لیسک می زنیم به صورت دورانی!

رد پایی از پسرک همیشه حاضر در صحنه!

حالا قالب مونو اماده می کنیم یعنی چرب می کنیم و ارد پاشی کامل. و بعد مواد رو داخل قالب می ریزیم و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با همون 175 درجه.

و بعد از  حدودا 40 دقیقه خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس.

وقتی آماده شد , بعد از 10 دقیقه از قالب در میاریم و می ذاریم تا خنک شه.

و می ریم سراغ کرم خوشمزه مون:

من کرم رو با نصف مواد درست کردم و اندازه شد!

کره , شکر و آرد رو با هم مخلوط می کنیم و می ذاریم رو حرارت کم.

شیر رو اضافه می کنیم و مدام می زنیم.

وقتی شیر داغ شد , پودر کاکائو و قهوه رو اضافه می کنیم.

زمانی که غلظت موادمون مث ماست مانند شد , شکلات رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و زیر حرارت رو خاموش می کنیم.

غلظت این کرم مث فرنی می مونه!

حالا یه خورده بذارین از حرارت بیوفته و بعد رو کیک تون بریزین هر جور که دوست دارین.

می تونین این کرم رو وسط کیک هم بذارین. من برای کیک دوم , وسط کیک گذاشتم. 

اینم بافت کیک :

حتما درست کنین چون خیلی عالیه!

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form