سلام.
یه کیک خیلی خوشمزه و لطیف! و البته آسون!
ببخشید که از برش خوردش نشد عکس بذارم که بافت کیک رو ببینین چقد خوبه.
مواد لازم :
آرد : دو پ
شکر : یک پ
شیر : دو سوم پ
روغن مایع : دو سوم پ
تخم مرغ : چهار عدد
پکینگ پودر : دو ق چ سر صاف
وانیل : مقداری
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم. (مقدار شکر رو به جای نصف , یک چهارم پ ریختم که برامون اندازه بود و بافت کیک همچنان خوب بود)
تخم مرغ , شکر و وانیل رو می زنیم تا پف کنه و سفید بشه.
روغن رو اضافه می کنیم و می زنیم.
و بعد شیر رو اضافه می کنیم و بازم در حد مخلوط شدن می زنیم.
حالا نوبت آرد و پکینگ پودر که قبلا سه بار الک کردیم و حالا کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
قالب مونو چرب و بعد آرد پاشی می کنیم و مایه کیک مونو می ریزیم داخلش و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه .
و بعد از 45 دقیقه کیک رو تست می کنیم که پخته شده یا نه. (با کمک خلال دندون یا چنگال که داخل کیک فرو می بریم. اگه چیزی بهش نچسبید , یعنی کیک مون آمادس.)
بعد از چند دقیقه که از فر بیرون آوردیم , حالا از قالب جدا می کنیم و می ذاریم تا خنک شه.
خیییییلی خوشمزس حتما امتحان کنین.