برش های ترد مارمالادی

سلام.

یه شیرینی خیلی خوشمزه با مارمالاد!

 

من با مارمالاد زردآلو درست کردم.

مواد لازم : 

آرد : 350 گرم

نمک : 1 پینچ (پینچ : مقداری که بین دو سر انگشت قرار می گیره)

بکینگ پودر : 2 ق چ

کره با مارگارین : 175 گرم

شکر ریز : 120 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

مارمالاد : 50 گرم

 

مواد لازم برای رویه :

زرده تخم مرغ : 1 عدد

خامه ساده : 1 ق س 

شکر درشت : به میزان لازم

 

طرز تهیه : 

من با نصف مواد درست کردم.(برای به دست آوردن نصف تخم مرغ , یک تخم مرغ رو داخل پیاله ای می شکنیم و با چنگال می زنیم و به صورت چشمی نصف شو استفاده می کنیم. اگه خیلی حساسین , با ترازو وزن کنین ولی یا یه ذره این ور اون ورتر مشکلی پیش نمیاد )

 آرد , نمک و بکینگ پودر رو الک می کنیم.

کره رو اضافه می کنیم و با نوک انگشت کره رو به خورد ارد می دیم تا جایی که مث خرده نون بشه.

 

شکر ریز و تخم مرغ رو اضافه می کنیم و بازم با نوک انگشت مخلوط می کنیم تا خمیری نرمی به دست بیاد!

--- خمیر رو نباید ورز بدین!!! با نوک انگشت فقط!

--- اگه خمیر سفت بود , چند قطره اب بهش اضافه کنین.

خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

 

خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی باز می کنیم به ضخامت نیم سانت(چند میل بالا و پایین اشکالی نداره).

خمیر رو می ذاریم داخل قالب (قالب هم کاغذ روغنی گذاشتم).

با چنگال چند تا سوراخ ایجاد می کنیم تا از پف کردن احتمالی موقع پختن جلوگیری بشه.

 

مارمالاد رو که از قبل گذاشتیم کمی گرم شده , می ریزیم روی خمیر. طوری که از کناره ها فاصله داشته باشه.

 

خمیر دوم هم مث اولی باز می کنیم(به همون اندازه و همون قطر) و روی خمیر اول می ذاریم. 

کناره های خمیر رو با انگشت محکم بهم می چسبونیم. من با چنگال یه کوچولو فشار دادم .

 

مواد رویه رو با چنگال می زنیم و روی خمیر رو ومال می کنیم ( من با باقی مونده تخم مرغ (همون نصف تخم مرغ) + یک ق م ماست + نصف ف چ روغن , رومال کردم.)

می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 190 درجه دما به مدت 30-35 دقیقه.( فرها با هم فرق میکنن .باید چک کنین , هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه اگه خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون و چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.)

من چند ثانیه گریل هم روشن کردم.

وقتی از فر بیرون آوردین , روی شیرینی رو خط بندازین و بعد از اینکه کمی سرد شد (بعد از چند دقیقه) همون خطوط رو برش بزنین.

--- من میزان شکر دستور رو نصف و مارمالاد رو دو برابر کردم و! ولی برامون شیرینیش کمی زیاد بود! 

--- عکس ها مربوط میشه به نصف مواد گفته شده در دستور! 

بسیار خوشمزه و عاااااااااالی!

 نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form