بیسکویت زنجبیلی

سلام.

بیسکویت زنجبیلی خوشمزه!

مواد لازم :

آرد سفید: 250 گرم

آرد ذرت : 30 گرم ( همونی که زرد رنگه)

روغن قنادی : 100 گرم ( از این روغن استفاده کردم : تهیه روغن صاف قنادی در منزل)

پودر قند : 80 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

بکبنگ پودر : یک چهارم ق م

زنجبیل : 1 ق س ( از این زنجبیل استفاده کردم : پودر زنجبیل خانگی )

 

طرز تهیه :

روغن و پودر قند رو با هم می زنیم تا زمانی که روشن و پوک شه.

تخم مرغ رو اضافه می کنیم و می زنیم.

زنجبیل , بکینگ پودر و آرد ذرت رو الک می کنیم و به مخلوط مون اضافه می کنیم.

آرد سفید هم کم کم اضافه می کنیم تا زمانی که مخلوط مون خمیری شکل شه.

حالا خمیرمونو بین دو تا کاغذ روغنی یا نایلون و با وردنه بازش می کنیم و قالب می زنیم.

---- این خمیر نیازی به استراحت نداره!

و بعد هم داخل سینی فر می ذاریم و با دمای 180 درجه به مدت 8 دقیقه قرار میدیم.

--- فرها با هم فرق میکنن .باید چک کنین , هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه اگه خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون و چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form