شیرینی پفکی گردویی

سلام.

این شیرینی یکی از خوشمزه ترین شیرینی هاس.

این شیرینی از زرده تخم مرغ درست می شه. شما با زرده تخم مرغ می تونین این شیرینی رو درست کنین و با سفیده تخم مرغ باقی مونده می تونین شیرینی مرنگ درست کنین که قبلا اینجا آموزشش رو گذاشتم.

 طرز تهیه شم خیلی آسونه فقط یه نکته داره و اونم اینه که زرده تخم مرغ باید خیییییلی خوب زده بشه.

 

مواد لازم :

زرده تخم مرغ : 5 عدد

پودر قند : 1 پ

گردو خرد شده : 250 گرم

وانیل : خیلی کم

 

طرز تهیه:

 من با نصف مواد درست کردم.

برای تخم مرغ , یک تخم مرغ رو بعد از شکستتن وزن کنین , با چنگال بزنین کمی و بعد نصف وزن اولیه رو  استفاده کنین.

زرده تخم مرغ و پودر قند به همراه یه خورده وانیل رو حسابی با همزن بزنین. تا جایی که سفید بشه و کشدار. یعنی وقتی با لیسک بر می دارین کاملا کشدار باشه.

گردو رو اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

من چون با نصف مواد کار کردم, به جای 125 گرم , 80 گرم گردو ریختم.

کف سینی فر کاغذ روغنی می ندازیم و با قاشق چایخوری از مواد بر می داریم و می ریزیم داخل سینی با فاصله!

در همین حین فر رو روشن کنین با دمای 160 درجه.

بذارین داخل فر به مدت 10- 15 دقیقه. بازم چک کنین. نباید تغییر رنگ پیدا کنه.

--- فرها با هم فرق میکنن .باید چک کنین , هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه اگه خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.

بعد از اینکه آماده شد , بذارین سرد شه و بعد از کاغذ جدا کنین.

نکته!!!

--- مقدار وانیل رو خیلی کم بزنین .

--- زرده ها رو باید حسابی بزنین وگرنه وقتی بره تو فر , وا می ره!

--- گردو ها رو با دست خورد کنین یا با چاقو. نیم کوب نکنین!!!!!

--- حتما با قاشق چایخوری از مواد بردارین چون وقتی برن داخل فر , حجم پیدا می کنن.

--- وقتی شیرینی ها از فر خارج می شن یه خورده بوی تخم مرغ می ده اما بعد از سرد شدن اصلا بویی رو حس نمی کنین.

--- مقدار پودر قند رو یکمی کمتر ریختم چون به نظر شیرینش کمی زیاد!

--- تجربه ای که من برای این مدل شیرینی ها به دست آوردم اینه که اصلا فرتون از قبل داغ نباشه مث زمانی که کیک و نون می پزین! چون بلافاصله زیرش می سوزه در صورتی که اصلا شیرینی تون آماده نیس! همون چند دقیقه قبل گرم بشه کافیه!

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form