شیرینی کشمشی

سلام.

شیرینی کشمشی ازون شیرینی های خیییییییلی خوشمزس. به شخصه عاااااااااااشق شیرینی کشمشیم و برام حکم کیک یزدی رو داره از بس دوسش دارم :)

درست کردنش با این دستور هم خیلی آسونه و هم بافت خیلی خوبی داره. 

مواد لازم :

تخم مرغ : 1 عدد

پودر قند : 125 گرم(به نظرم ۱۰۰ گرم کافیه)

روغن جامد : 50 گرم

آرد : 100 گرم

کشمش پلویی : نصف پ

وانیل : یک چهارم ق چ

 

طرز تهیه : 

من با نصف مواد درست کردم و همین تعداد بالا رو داد به اضافه  دو سه تای دیگه , که جناب شوهر داغ داغ نوش جان کرد!

روغن جامد و پودر قند رو می زنیم تا سفید شه.(پودر قند کم بزنین! خییییلی شیرین میشه! صد گرم بزنین بجای ۱۲۰ گرم)

تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و بازم می زنیم.

نصف آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک خوب مخلوط می کنیم.

و بعد کشمش ها رو اضافه می کنیم.

مرحله آخر , باقی مونده آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

حالا روی سینی فر کاغذ روغنی پهن می کنیم و از موادمون با قاشق چای خوری یا مربا خوری بر می داریم و می ریزیم روی کاغذ با فاصله!

--- اصلا با قاشق غذا خوری نریزین که خیلی شیرینی هاتون بزرگ و ضخیم می شه!!!!

من با ق م ریختم.

--- نیازی نیس روشو صاف و مرتب کنین! بره داخل فر خودش صاف میشه :)

می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده , با 160 درجه به مدت 10 دقیقه.

--- فرها با هم فرق میکنن .باید چک کنین , هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه اگه خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.

--- برای من نزدیک 15 دقیقه شد و گریل هم یه دقیقه روشن کردم.

--- روی شیرینی نباید تغییر رنگ پیدا کنه.

اینجا هم خواستم بافت شیرینی رو نشون بدم , که همه چیز تو عکس مشخصه غیر از بافت شیرینی :)

خییییییییلی خوشمزش , حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form