دکمه های چوبی(شیرینی عید)

سلام.

اومدم با یکی از شیرینی های عید به نام " دکمه های چوبی". مث شکلش که خیلی ناز , طعم خیلی خوبی هم داره.

مواد لازم:

ارد : 280 گرم

کره : 125 گرم

پودر شکر : 125 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

دارچین : نصف ق غ

کاکائو , زعفرون و رنگ : هر چقد دوست دارین.(اما از رنگ خییییییلی کم استفاده کنین)

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم. 

همه ی مواد رو با قاشق یا لیسک مخلوط کنین.

حالا با دست ورز بدین (کم) تا خمیر لطیفی به دست بیاد.

حالا تو نایلون کنین و بذارین داخل یخچال تا یک ساعت استراحت کنه.

بعد از یک ساعت ...

فرتونو روشن کنین. رو 170 بذارین.

هر تعداد که می خواین رنگ داشته باشین , خمیرتونو به همون تعداد تقسیم کنین. 

اعتراف می کنم این شیرینی با رنگ خییییلی جلوه قشنگتری داره! 

زعفرون رو تو چند قطره آب سرد حل کنین و به خمیرتون اضافه کنین(اگه اشتباهی اب زیادی زدین , اشکالی نداره یه خورده آرد اضافه کنین)

برای کاکائو هم که همین طوری بریزین روی خمیر و خوب ورز بدین.

برای رنگای دیگه هم همین طوری بریزین رو خمیر و خوب ورز بدین تا همه جا یه دست رنگی شه.

خب حالا ادامه ....

خمیر رو روی سینی باز کنین . سعی کنین قطرش 1 سانت بشه!

2 تا سر نوشابه با سایزای مختلف بر دارین. من یکی آب معدنی برداشتم و یکی هم سر نوشابه. یکی برزگ و یکی کوچیک.

با سر آب معدنی (همون بزرگه) قالب بزنین و بذارین داخل سینی فر. سینی فر نیازی به چرب کردن نداره!(البته من با روغن جامد درست کردم . اگه خمیرتون چرب هست نیازی به چرب کردن سینی نیس!)

حالا با سر نوشابه , روی شیرینی تونو یه فرو رفتگی کم ایجاد کنین.

و بعد هم با سیخ کباب یا هر چیز دیگه ای , 4 تا سوراخ ایجاد کنین. می تونین 2 تا هم ایجاد کنین اما 4 تا قشنگتر میشه.

و بعد بذارین داخل فر به مدت 10 دقیقه (شاید هم کمتر ) با دمای 170 درجه.

نشونه ی آماده شدن شیرینی هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه می تونین خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون, اگه چیزی نچسبید یعنی آمادست.

و بعد نوش جونتون.

خب حالا نکته ها!!!!

--- اول اینکه من بازم با روغن جامد درست کردم. اینجا رو حتما بخونین : تهیه روغن صاف قنادی در منزل

--- نکته مهم اینه که! حتما قطر همه شیرینی ها یکی باشه. مال من یکی نبود! برای همین چون بعضی ها نازک تر بود , زیرش بیشتر طلایی شد :)

--- اصلا شیرینی ها نباید تغییر رنگ بدن! مدام چک کنین.

--- اگه می خواین با نصف مواد درست کنین , برای تخم مرغ , اول تخم مرغ رو تو ظرفی با چنگال بزنین. بعد وزنش کنین و نصفش رو استفاده کنین.

بازم می گم که طعمش خیییییییییییلی عالی بود.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form