حلوا برشتوک

 سلام.

برشتوک جان! عاشق این خوشمزه جانم!

به نظرم بیشتر برشتوک یه مدل شیرینیه تا حلوا! برای همین تو بخش شیرینی هم می ذارم با اسم "شیرینی برشتوک "!

  

مواد لازم :

آرد نخودچی : 100 گرم

روغن جامد : 30 گرم

کره : 10 گرم

پودر قند : 40 گرم

پودر هل : 1 ق چ 

 

طرز تهیه : 

 --- حتما از پودر قند استفاده کنین و چندین بار از الک ریز ردش کنین!

آرد نخودچی رو با حرارت خیـــــلی کم تفت میدیم.

--- حتما حرارت کم باشه وگرنه برشتوکتون اصلا خوشمزه نمیشه !

--- آرد نخودچی خیلی زود تغییر رنگ پیدا می کنه! حرارت تون کم باشه و حواستون بهش باشه!

 یه کوچولو که تغییر رنگ پیدا کرد از روی حرارت بر می داریم و الک می کنیم و دوباره به تابه بر می گردونیم.

روغن جامد و کره رو اضافه می کنیم و خوب به خورد آرد می دیم.(تابه روی حرارت نیس!)

 

پودر قند و پودر هل رو اضافه می کنیم و می ذاریم روی همون حرارت کم تا پودر قند کاملا باز شه .

--- اگه پودر قند باز نشه ،‌ زیر دندون حس میشه و دیگه برشتوکتون یه برشتوک خوشمزه نیس!!!

وقتی مطمئن شدیم که پودر قند باز شده حرارت رو خاموش می کنیم و می ذاریم تا یه خوردی از داغی بیوفته.

 

خب اینجا برشتوکمون حاضر شده ! حالا یا می تونیم داخل قالب بریزیم و یا می تونیم داخل ظرفی بریزیم و برش بزنیم.

این داخل قالب!

که فقط می ریزیم داخل قالب و بعد هم داخل یخچال. قالب نیازی به چرب کردن نداره!

 

اگه بخوایم برش بزنیم , یه ظرفی رو بر می داریم و داخلش کاغذ روغنی میندازیم و برشتوک رو می ریزیم داخلش و روشو صاف می کنیم و با پودر پسته و خلال پسته و ... تزیینش می کنیم.

--- اگر احیانا تو خونه کاغذ روغنی نداشتین , می تونین ظرفتونو یه دور زیر شیر آب بگیرین و خیسش کنین و آبشو بیرون بریزین و بعد پلاستیک فریزر رو باز کنین و داخلش بندازین و مرتبش کنین.

کاغذ روغنی و پلاستیک فریزر هیچ فرقی نمی کنه فقط با کاغذ روغنی زیر و اطراف برشتوک تمیز تر در میاد.

و بعد می ذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد از اینکه آماده شد , از یخچال بیرون میاریم و شروع می کنیم به برش زدن.

 و اینم خوشمزه جان!

 اینم مدل قالبی:

 

خیلی برشتوک خوشمزس. 

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form