کشمش خانگی

سلام.

کشمش خونگی خیلی خوشمزه درست کردم! عااااااااااااااااالین! خوشمزه ترین کشمشی هس که تا حالا خوردم.

طرز تهیه ش هم خیییییلی آسونه فقط زمانبر ولی می ارزه!

برای درست کردن این خوشمزه ها، باید انگور عسگری تازه و سالم بگیریم و بعد داخل اتاقی که نور خورشید بهش نتابه، به طناب یا هر جایی که برامون راحته آویزونش می کنیم.

من کاموا رو چندلا کردم و وصل کردم بالای در اتاق و انگورا رو به وسیله تیکه های کوچیک کاموا به بند آویزون کردم.

--- حتما تاریخ هم ینویسین و کنار انگوراتون آویزون کنین.

--- یه نکته ی مهم دیگه اینکه! هوا حتما داخل اتاق ردوبدل بشه!

 

یکی دو روز بعد می بینین که انگوراتون داره سیاه میشه و فک می کنین که خراب شده ولی همچنان امیدوار باقی بمونین تا 20 الی 30 روز! بله مدت زمان تبدیل انگور به کشمش تو خونه نزدیک یک ماه میشه.

من اولین بارم بود که درست کردم و انگورا رو شستم و بعد آویزون کردم اما به نظرم نشورین بهتر! بعد از اینکه به کشمش تبدیل شد ، کشمش ها رو بشورین.

بعد از اینکه کشمشاتون درست شد ، از بند جداشون کنین و دون کنین.

واقعا خوشمزه و عالی هستن.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form