آلبالو خشک خانگی

سلام.

اینم از آلبالو خشک خانگی تمیز و بهداشتی! از بچگی عااااااااااااشقش بودم تا الان! واقعا خوشمزه و لذیذ!

خیییییییییییلی هم آسونه!

برای درست کردنش , البالو هاتونو بشورین و بذارین داخل سبد و یه توری روش بکشین و بذارین جلوی آفتاب! همین!

بعد از چند روز البالو هاتون خشک شدن و قابل خوردنن. 

اینکه چند روز طول می کشه بستگی به آلبالو هاتون و فضاش داره! ولی معمولا از 2 روز تا 4 روز. بازم می گم بستگی داره !

--- هر روز یه سری به آلبالو هاتونو بزنین. زیرو روشون کنین . و حواستونن باشه تا زیاد خشک نشن!!! چون دیگه اونطوری قابل خوردن نیستن دیگه!

--- من یک کیلو گذاشتم جلو افتاب و بعد از 4 روز تبدیل شد به نزدیک 400 گرم! پس حواستون به  اندازش باشه.

نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با آلبالو :

آلبالو پلو

اشکنه آلبالو

موس آلبالو

وارنیکی آلبالو

کیسل آلبالو

حلوای آلبالو

آلبالو نمکی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form