کلوچه خرمایی

سلام.

اینا کلوچه های خرمایی هستن با بافت بسیـــــــــــار عااااااااااالی!

مواد لازم :

خمیر مایه : 1 ق م

شیر ولرم : 1 پ

شکر : 1 ق م

تخم مرغ : 1 عدد

شکر : نصف پ

کره : 125 گرم ( من از 100 گرم روغن جامد استفاده کردم)

ارد : حدود نیم کیلو (تا جایی که به دست نچسبه))

 نمک : نصف ق چ 

 

مواد میانی : 

رب خرما (پوره خرما) : مقداری 

 

رومال :

تخم مرغ : یک عدد

ماست یا شیر : یک ق غ

روغن : چند قطره

 

طرز تهیه :

عکس ها با نصف مواد هستن.

خمیر مایه و شکر (1 ق چ) رو با شیر ولرم مخلوط می کنیم و روشو می پوشونیم تا 10 دقیقه استراحت کنه.

کره نرم شده, نصف پ شکر و تخم مرغ رو کمی با چنگال می زنیم و بعد مایه خمیر عمل اومده رو بهش اضافه می کنیم.

آرد رو الک می کنیم و کم کم به مواد مون اضافه می کنیم تا جایی که به دست مون نچسبه! (برای من از مقدار آرد گفته شده در دستور کمتر برد)

خمیر رو بعد از ورز , می پوشونبم و می ذاریم 1-2 ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر شه.

بعد از استراحت خمیر رو یه کوچولو ورز می دیم و به گلوله های کوچیک و مساوی تقسیمش می کنیم.

خمیر رو کمی باز می کنیم. رب خرما یا پوره ی خرما (خرما رو هسته بگیرین و له کنین) رو وسط خمیر می ذاریم.

و بعد از کناره ها شروع می کنیم به جمع کردن خمیر.

همه رو به همین صورت اماده می کنیم و می ذاریم روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندیم.

می ذاریم یک ساعتی خمیر استراحت کنه تا حجمش دو برابر شه و بعد رومال می زنیم و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما.(بعد از نیم ساعت , باید چک کنین با کمک خلال دندون. خلال دندونو بزنین داخل نان, اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.)

 

و بعد از آماده شدن :

---- می تونین غیر خرما , مغز و پودر نارگیل و ... هم بذارین.

---- بافت نون عااااااااالیه! خود نون هم مقوی و خوشمزس.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form