نان جزغاله

سلام.

خیلی وقته که می خوام این نون خیییلی خوشمزه رو پست کنم و هر دفعه می گم بذار دفعه بعد تا اینکه فک کنم دیگه انشالله قسمت شده که بذارم!

"جزغاله" رو قبلا توضیح دادم که همون دنبه ریز و سرخ شده و روغن گرفته شدس, اینجا رو ببینین : روغن دنبه بدون بو!!!!

با این جزغاله ها ما یه نونی درست می کنیم که فوق العادس!!! خیییییلی لذیذ و خوشمزس و بی برو برگشت سرش دعواس.

برای این نون خیلی خوشمزه شما نیاز دارین به جزغاله ( اندازش بستگی به خودتون داره!) و خمیر . که این خمیر رو می تونین خودتون درست کنین یا از نونوایی بگیرین. راستش من برای نون جزغاله ای بیشتر اوقات از نونوایی می گیرم.تعداد خمیر هم بازم بستگی به خودتون داره آخه بعضی ها زیاد دوست ندارن جزغاله لای نون بزنن ولی بعضی ها مث من زیاد می زنن.

من خمیر می گیرم و می ذارم یه ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شه.

بعد از استراحت , جزغاله ها رو بهش اضافه می کنم. می تونین یه کوچولو زیره سیاه و تخم گشنیز ساییده شده هم بهش اضافه کنین که طعمشو عالی می کنه.

پس خمیرم شد , یه خمیر مخلوط با جزغاله و یه کوچولو زیره سیاه و تخم گشنیز.

--- روغن اصلا نزنین!!!! چون جزغاله خودش روغن داره!

بعد کاغذ روغنی روی سینی فر میندازم و شروع می کنم به چونه گرفتن خمیر . با ترازو چونه ها رو وزن می کنم تا اندازه ها یکی و قشنگ باشه.

می ذارم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما . ( یه کاسه یا قابلمه کوچیک پر آب هم می ذارم داخل فر )

اگه وقت چونه گرفتن رو ندارین یا دوست ندارین نون هاتون به صورت چونه ای باشه, می تونین همه ی خمیر رو داخل قالب بریزین و بذارین داخل فر. 

بعد از نیم ساعت باید چک کنین با کمک خلال دندون. خلال دندونو بزنین داخل نان, اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.

اینم نون خیییییییلی خوشمزه ما!

اینم گل پسر مامان برای نشون دادن بافت نون :

 نونش خیییلی خوب میشه!

 

نوش جونتون

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form