نان کشمشی

سلام.

من شدیدا عاشق نون کشمشی بوده و هستم و خواهم بود!

خیلی قبل ترها کشمش رو با هر دستور نونی قاطی می کردم و نون کشمشی درست می کردم چون شدیدا نون کشمشی دوست داشتم اصلا هم برام مهم نبود چه مدل کشمشی هس یا چه مدل خمیری :) فقط می خواستم نون کشمشی بهم بده :)

این دستور نون کشمشی بسیـــــــــــــــــار خوشمزه و خوش بافت هس. و ناگفته نماند با کشمشای خونگی خودم درست کردم : کشمش پلویی خانگی

مواد لازم :

خمیر مایه : 2 ق چ

شکر : یک چهارم پ

شیر : 1 پ

تخم مرغ : 1 عدد

روغن مایع : 3-4 ق غ

رنده پوست پرتقال : 1 ق م ( نریختین هم اشکال نداره )

نمک : نصف ق چ

آرد : 3 پ

کشمش پلویی: 80 گرم

 

رومال : 

تخم مرغ : ا عدد ( ولی فقط یه خورده ازش استفاده می شه )

شیر : 1 ق غ

روغن : چند قطره

 

طرز تهیه :

1 ق غ از شکر رو با شیر ولرم مخلوط می کنیم و بعد خمیر مایه رو بهش اضافه می کنیم . درشو می بندیم و می ذاریم تا 10 دقیقه عمل بیاد.

بعد از عمل اومدن , تخم مرغ , روغن , نمک , رنده پوست پرتقال و باقی شکر رو مخلوط می کنیم.

خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه و مخلوط می کنیم.

ارد رو کم کم اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم. ( اگه خیلی چسبناک بود یه کوچولو بهش آرد اضافه کنین ولی زیادی نه!!!)

بعد از وزر دادن , نوبت کشمش هس که بهش اضافه کنیم. کشمش ها رو داخل چند ق آرد مخلوط و به خمیرمون اضافه می کنیم و وزر می دیم.

روی خمیر رو چرب می کنیم و می پوشونیم و می ذاریم تا یک الی دو ساعت استراحت کنه و حجمش دو برایر شه.

بعد از استراحت:

خمیر رو یه کوچولو ورز می دیم و چونه می کنیم و می ذاریم روی کاغذ روغنی داخل سینی فر. (من به جای کاغذ روغنی , یه خورده سینی رو چرب کردم.)

روشونو می پوشونیم و می ذایم تا 30 دقیقه استراحت کنن.

بعد از استراحت رومال می زنیم ( تخم مرغ , شیر و روغن رو با هم مخلوط می کنیم و با برس روی نون می زنیم)

می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه . تا زمانی که بوی نون بلند شه و رنگ نون طلایی شه. بعد از 30 دقیقه باید چک کنین با کمک خلال دندون. خلال دندونو بزنین داخل نان, اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.

اینم بافت نون که عااااااالیه!

نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form