نان به شکل سبد گل

سلام.

یه نون خوشگل درست کردم  برای مسابقه که شدم اوووووول! :)

چون می ترسم پسرم الان از خواب بیدار شه و نذاره کارمو بکنم , سریع می نویسم و ابراز احساسات نمی کنم.

برای این نون خوشگل و البته خوشمزه از دو تا خمیر استفاده کردم:

نان سفید ساده

نان سیاه

 این دو تا خمیر رو حاضر کردم و آماده شدم برای تزیین.

--- برای تمام مراحل خمیر رو سعی کردم کمی نازک پهن کنم.

اول خمیر رو باز کردم و از هر رنگی یه دونه مربع در آوردم.

بعد با اندازه تقریبا مساوی ( چشمی کار کردم ) برش دادم.

و بعد هم شروع به بافت کردم که اینجوری براتون درست کردم. همه رو آوردم داخل یه عکس . آخه صفحه پر عکس میشد!

یادم رفت شماره بذارم.از سمت چپ شروع میشه.

همون طوری که برش زده بودم به کاغذ روغنی که داخل سینی فر گذاشته بودم منتقل کردم . 

برش ها رو یکی در میون تا زدم و نوارها رو به ترتیب , خمیر سیاه رو روش گذاشتم.

دوباره نوارهای سفید تا خورده رو گذاشتم سر جاش و باز اون نوارهای دیگه رو تا زدم و .....

وقتی قسمت بالا تموم شد , عین همون کار رو برای پایین انجام دادم.

در نهایت هم کناره های کار رو با چاقو برش دادم تا تمیز شه.

این از سبدمون که بافتش تموم شد.

اما چون دیدم اینجوری ضایع س! برای دور تا دورش بافت گذاشتم به این صورت :

از هر خمیر یه نوار در آوردم و به هم پیچوندمش. 

بعد چون دیدم به اندازه کارم نیس و کوچیکتر! خیلی آروم با دستم روش حرکت کردم تا کشیده تر شه .

اینجوری قشنگترم شد! انگاری قبلش دو تا نوار از هم باز بود اما بعدش تقریبا بهم وصل شدن.

و همین نوار رو گذاشتم دور تا دور سبدم.

 و اینطوری سبد تموم شد!

بعد روشو پوشوندم تا خشک نشه و رفتم سراغ گل ها!

برای گل ها غیر یکی همه رو یه مدل انجام دادم. :)

خمیر رو باز کردم و با قالب دایره در اوردم.

--- به هیچ عنوان خمیرتون ضخیم نباشه!!!! بعد که بره داخل فر اصلا گل هاتون قشنگ نمیشه!!!

دایره ها رو با کمی فاصله روی هم چیدم.

و شروع کردم از اولین دایره ( زیری ترین دایره) به جمع کردن و رول کردن.

به کمک چاقوی تیز از وسط نصفش کردم.

که شد دو تا گل!

لبه های هر برگ رو با دستم کمی فرم دادم تا طبیعی تر جلوه کنه.

 برای گل قهوه ای هم همین کارو کردم فقط دایره ها رو یکی در میون سفید سیاه گذاشتم!

آها یه چیزی !

قبل از رول کردن دایره ها , روی دایره زیری یه رول کوچولو گذاشتم که خیلی قشنگتر میشه گل تون! ( تو عکس نهایی می تونین ببینین)

 و اما مدل گل دوم!

5 تا دایره قالب زدم و مث شکل زیر (از سمت چپ به راست ) درست کردم.

حالا همه ی اون 5 تا گلبرگی که درس کرده بودمو کنار هم گذاشتم.

برای برگ هم همین طوری با چاقو چشمی در آوردم.

رومال کردم ( تخم مرغ زده شده + کمی زوغن ) و گذاشتم داخل فر از قبل گرم شده با 175 درجه تا زمانی که پخت.( باید چک کنین با کمک خلال دندون. خلال دندونو بزنین داخل نان, اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.)

 و بعد هم که اماده شد , همه رو کنار هم چیدم.

نکته!

--- یه کاسه آب برای تمام خمیر ها , داخل فر بذارین!

--- برای هر گل , خمیر رو سعی کنین نازک پهن کنین!

-- هر گلی که درست کردین بذارین داخل سینی و روشو بپوشونین تا خشک نشه!

 نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form