نان حلوایی

سلام.

امروز یه نون خییییییییلی خوشمزه درست کردم که اگه درست نکنین پشیمون میشین! نونی که داخلش حلواست.

واقعا عاااااالی بود. بافت نونم که نگو!

خب حالا مواد و طرز تهیه:

خمیر مایه : 1 ق م

شکر : 3 ق م

شیر ولرم : 1 و نیم پ

سفیده تخم مرغ : یک عدد

نمک : یک چهارم ق چ

روغن مایع : 50 میلی لیتر ( 60 میلی لیتر برابر با یک چهارم پ ) یعنی یه خورده کمتر از یک چهارم پ!

آرد : به میزان لازم(ولی برا من حدود 5 پ شد )

زرده تخم مرغ : یک عدد

کنجد : هر چقد دوست داری

طرز تهیه :

 یک ق م شکر رو داخل شیر ولرم حل می کنیم و خمیر مایه رو اضافه می کنیم.و درشو می بندیم و می ذاریم تا 10 دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد. این عکس الان عمل اومده.

حالا تو ظرف دیگه ای :

سفیده تخم مرغ + مابقی شکر + نمک +روغن مایع رو با قاشق مخلوط می کنیم.

و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه می کنیم و بازم با قاشق مخلوط می کنیم.

حالا آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد. من حدودا 5 پ اضافه کردم.

یه خورده باید خمیر به دست تون بچسبه. کلا نونایی که من تا حالا درست کردم به این نتیجه رسیدم که باید خمیر یه ذره!!! به دست بچسبه وگرنه خمیرتون سفت و خشک میشه آخر کار!

خوب ورز می دیم و می ذاریم تا یک الی دو ساعتی استراحت کنه و حجمش دو برابر شه.

تا خمیرمون داره استراحت میکنه , حلوامونو درست میکنیم. من نصف دستور حلوای گندم درست کردم: حلوای آرد گندم

روشو یه + بزنین بعد باید این طوری شه که بفهمین خوب ور اومده.

حالا گلوله های کوچیکی درست کنین(گلوله های من بزرگ شد فک کنم!)

خب حالا قسمت حساس کار:

گلوله رو باز کنین(گرد مانند ) داخلش یه خورده حلوا بذارین .

بعد شروع کنین از دور تا دورش به جمع کردن:

تا بشه این جوری :

حالا اینجا با دست تون خوب دایره ایش کنین که اون رداش هم ناپدید شه. و بعد اگه از این مهرها دایرین روشو بزنین(محکم بزنین)

حالا کف سینی رو چرب کنین و بذارین تو سینی فر.

راستش من اول یاد نداشتم گرد کنم برا همین هم 2 تای اول رو شکل پیراشکی در آوردم :)

ولی بعد با تلاش فراوان تونستم :)

خب حالا اون زرده ی تخم مرغ تونو از یخچال بیارین بیرون و چند قطره روغن قاطیش کنین و با چنگال بزنین و بعد روی نونای خوشگلتون بزنین. و بعد هم کنجد :

بذارین داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه.

و بعد از 35 الی 40 دقیقه نونا رو چک میکنیم. یه خلال دندون داخل نون بزنین, اگه خمیر نون به نون نچسبید, یعنی نونمون آمادست.

برای روی نون هم گریل رو روشن کنین.

پسرک در حال حمله ور شدن به نونا! نمی خوره ها! فقط خراب کاری می کنه. می خواستم عکس هنری بگیرم...

این 2 تا همونایی که یاد نداشتم نون رو گرد کنم. و از طرفی یه زرده برا این همه نون کم شد دیگه به این 2 تا نرسید. طفلی ها...

اینم بافت نون:

حتما درست کنین. 

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form