نان عسلی

سلام.

اینم یه نون عسلی خوشمزه !

 

مواد لازم :

خمیر مایه : 1 ق غ

شکر : 1 ق غ

شیر ولرم : سه چهارم پ

کره : 30 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

عسل : 80 گرم

نمک : 1 ق م سر خالی ( من کمتر می زنم)

آرد : 3 الی 4 پ ( معمولا همون 3 پ کافیه)

 

طرز تهیه:

شیر ولرم , شکر و خمیر مایه رو با هم ترکیب می کنیم و روشو می پوشونیم تا 10 دقیقه ای عمل بیاد. (شیر ولرم یعنی اینکه اگه انگشت داخل شیر بزنیم , دست مون نسوزه اما گرما رو حس کنه)

تخم مرغ , عسل , کره و نمک رو با هم مخلوط می کنیم.

خمیر مایه عمل اومده هم اضافه می کنیم.

آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم تا جایی که به دست نچسبه.

خوب خوب ورز می دیم و تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد.

روی خمیر رو می پوشونیم و می ذاریم 1-2 ساعت عمل بیاد تا جایی که حجمش دو برابر شه. 

بعد از اینکه خمیرمون استراحت کرد و حجمش دو برابر شد , خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم می کنیم و داخل قالب چرب و آرد پاشی شدمون می چینیم.

من خمیرمو با ترازو به چونه های 30 گرمی تقسیم کردم تا همه یه دست بشه , و از مرکز قالب شروع کردم به چیدن.

بعد با زرده تخم مرغ + چند قطره روغن + یه کوچولو شیر , رومال می کنیم. 

روشم کمی کنجد پاشیدم.

می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180درجه دما .

و بعد از 35 الی 40 دقیقه , زمانی بوی نون بلند شد , نون رو چک میکنیم اینطوری که یه خلال دندون برمیداریم و میزنیم داخل نون , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس. دمای فرها با هم متفاوت و ممکنه تا یکساعت هم طول بکشه برای همین گفتم بعد 35 دقیقه چک کنین.

اگه پخته بود و روش طلایی نشده بود می تونین چند ثانیه گریل هم روشن کنین.

اینم بافت نون :

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form