سلام.
سوپ جو یکی از خوشمزه ترین سوپ هایی هس که من همیشه درست می کنم و عاااالی میشه و همه دوست دارن!
موادم همیشه چشمی هس برای همین هم الانم می خوام چشمی آموزش بدم :)
مواد لازم :
جو
هویج نگینی
پیاز
آب مرغ یا آب قلم
رب
فلفل و نمک
طرز تهیه :
اول اینکه جو رو روز قبل خیس می کنیم.
جو رو با آب می ذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد. بعد از به جوش اومدن , هویج های نگینی رو با پیاز تفت داده شده به همراه زردچوبه اضافه میکنیم.
زیر حرارت رو کم می کنیم و می ذاریم تا به دل بپزه.آب مرغ یا اب قلم هم اضافه می کنیم.
وقتی کامل پخته شد , رب تفت می دیم و به قابلمه اضافه می کنیم به همراه نمک و فلفل.
و بعد هم حرارت رو خاموش می کنیم و داخل ظرف سوپ می کشیم و روش رو با جعفری تازه ساطوری و زرشک تزیین می کنیم. ( من جعفری خشک هم استفاده می کنم)
--- بعضی ها خود مرغ پخته شده هم می ریزن که اونم خوشمزه می شه.
--- میزان هویج نباید زیاد باشه . تو طعمش اثر می ذاره.
نوش جونتون.