سلام.
آبگوشت کلا غذای مورد علاقه منه حالا هر مدلی که می خواد باشه.
ایشون آبگوشت لپه هستن که خیلی خوشمزن :
دقیقا مث همون ابگوشت خودمون هس. من تفاوتی احساس نکردم! شایدم چون آبگوشت منم همین طوریه برای همین! فقط من به جای لپه , نخود و لوبیا سفید می زنم.
مواد لازم :
گوشت با استخوان : 750 گرم
پیاز : 1 عدد
لپه : 2 پ
لیموی عمانی : 2-3 عدد
دارچین : 1 ق چ
زردچوبه : 1-2 ق چ
نمک و فلفل
سیب زمینی : 4 عدد
گوجه : 4 عدد
طرز تهیه :
لپه رو از شب قبل خیس می کنیم .
گوشت و لپه ی خیس خورده رو با هم می ذاریم رو حرارت تا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد , کف روشو می گیریم. زیرشو کم می کنیم تا به دل بپزه.
یه دونه پیاز 4 قاچ می کنیم( من همیشه ریز می کنم) به همراه لیمو عمانی سوراخ شده , زردچوبه و فلفل , داخل قابلمه می ریزیم.
آخرای پخت , سیب زمینی و گوجه رو اضافه می کنیم.
--- این آبگوشت رب نداره به خاطر داشتن گوجه , ولی من گوجه رو حذف کردم و رب زدم .
وقتی غذامون حاضر شد , نمکشو اندازه و حرارت رو خاموش می کنیم.
روی ظرف آبگوشت یه گرد دارچین می پاشیم و نوش جان می کنیم.
--- اینکه گفتم گوشت و لپه رو با هم می ذاریم بستگی به نوع گوشت و لپه تون داره. برای من هر دو با هم می پزه. اگه گوشت تون دیر پز یا لپه تون زود پز , هر دو رو با هم نذارین! البته هر چند که آبگوشت و قرار هر دو کوبیده شه :)
نوش جونتون.