باقلا پلو با مرغ

سلام.

باقلا پلو رو هم با مرغ درست می کنن و هم با گوشت. که من اینجا با مرغ درست کردم.

مواد لازم :

برنج : 3 پ

باقلای سبز : 3 پ

شوید ساطوری: 2 پ

زعفران : 1 ق چ

نمک و فلفل 

مرغ : مقداری

پیاز : 1 عدد

 

طرز تهیه :

برای باقلا:

اول غلاف باقلا رو جدا کردم. باقلا رو شستم و بعد هر دونه باقلا رو از وسط دو نیم کردم و بعد هم با کمک دست پوسته رو جدا کردم ازش و هر نیمه دوباره نصف شد. یعنی هر یه دونه باقلا , 4 قسمت شد .

آموزش پاک کردن باقلای سبز (باقالی)

مرغ رو به این روش آبپز کردم :( روشی که از خود کتاب یاد گرفتم )

اول یه قابلمه آب گذاشتم به جوش اومد , بعد مرغ ها ی تیکه شده رو داخل اب جوش گذاشتم. وقتی دوباره آب جوشید مرغو برداشتم و زیر شیر آب سرد گرفتم.( آب جوش منافذ گوشت رو می بنده و نمیذاره مزه ش در آب پخت حل شه. در ضمن کف مرغ هم این طوری گرفته میشه )

بعد مرغو نمک و فلفل پاشیدم و با مقداری آب داغ , پیاز چارقاچ و زعفرون روی حرارت متوسط گذاشتم تا کاملا پخته شه. ( اگ آب مرغ تموم شد می تونین بهش آب جوشیده اضافه کنین.)

با این روش مرغمو پختم و دیگه تفت ندادم. شما اگه دوست دارین می تونین بعدش تفت بدین تا روی مرغ طلایی شه. 

این از مرغ . حالا برنج!

یه قابلمه آب رو می ذاریم به جوش بیاد و برنج به همراه باقلاها و نمک رو اضافه می کنیم. وقتی جوشید کف برنجو می گیریم.

برنجو کمی خام بر می داریم. قبل از برداشتن برنج , شویدها رو اضافه می کنیم.

برنج رو آبکش می کنیم و می ذاریم دم بکشه.

موقع سرو , پلو رو داخل دیس می کشیم, مرغ رو روش می ذاریم و با یکی دو کفگیر پلو روشو می پوشونیم و برنج زعفرونی هم روی اون پخش می کنیم. 

من مرحله 3 رو حذف کردم :)

--- شوید خشک هم می شه استفاده کرد ولی بهتر قبل از ریختن داخل آب برنج , با آب ولرم خیس بخوره (یک ساعت) و بعد با کفگیر بردارین و داخل اب برنج بریزین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form