سلام.
بشتابید الان که فصل نخودسبز این غذای خوشمزه رو درست کنین. یه غذای هندی که خبری از تندی نیس! مقدار زیرشم اندازس. نه زیاد که بدت بیاد و نه کم که متوجه نشی!
مواد لازم :
برنج : 3 پ
نخود سبز : یک و نیم پ
پیاز : 1 عدد
زیره : 1 ق م
نمک : کمی
طرز تهیه :
پیازو ریز می کنیم و تفت می دیم. زیره و نخود سبزو اضافه می کنیم و یه سر تفتی می دیم.
من اب ریختم روش تا نخود کمی پخته شه و بعد که دیدم تقریبا پخته شده , برنج به همراه نمک اضافه کردم و دمی کردم. ( یعنی گذاشتم اب برنج تموم شه و بعد زیرو رو کردم و حرارتو کم کردم و شعله پخش گذاشم و اجازه دادم تا دم بکشه.
نویسنده کتاب کفتن که نخود و برنجو با هم اضافه کنین. ولی من چون جنس برنجامو می دونم و از طرفی نخود سبزم می شناسم برای همین یه کوچولو گذاشتم نخود سبز پخته شد و بعد برنجو اضافه کردم.
این دمی رو می تونین همین طوری نوش جونتون کنین یا به همراه مرغ یا گوشت پخته شده.
در هر صورت غذای خوشمزه ایه.
نوش جونتون.