قیمه بادنجان

سلام.

اعتراف می کنم که هیچ موقع طرفدار قیمه بادمجون نبودم با اینکه عاااااااشق بادمجونم و قیمه هم خیلی دوست دارم اما این دو تا با همو نمی تونم تو یه بشقاب ببینم :) البته نمی تونستم! الان دیگه دوست دارمشون.

این قیمه بادمجونی که درست کردم از لحاظ ظاهر فرق می کنه و اونم بخاطر اینه که از روی دستور کتاب درست کردم. من مامانم همیشه بادمجونا رو توی قیمه درسته می ندازن. حتی گاهی اوقات سر بادمجونم نمی کنن و شکل قشنگی به غذا می ده.

در ضمن این دستور رب نداره! انگار قدیم تو قیمه هاشون رب نمی زدن!

مواد لازم :

گوشت : نیم کیلو

لپه : نیم کیلو

بادنجان : 2-3 عدد

پیاز : 1 عدد

آب غوره : 4-5 ق غ

زردچوبه و نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

لپه رو از شب قبل خیس می کنیم.

پیازو سرخ می کنیم و گوشت های ریز شده رو بهش اضافه می کنیم و یه سر تفتی می دیم و بعد آب به همراه لپه اضافه می کنیم و می ذاریم تا هر دو بپزه.

--- گوشت برای قیمه باید ریزتر از اندازه خورش های معمولی باشه!

بادمجونا رو پوست می گیریم و حلقه حلقه می کنیم. من بادمجونامو راه راه پوست گرفتم. 

روی بادمجونا نمک می پاشیم تا تلخیش گرفته شه و بعد از نیم ساعت می شوریمو می ذاریم خشک شن.

بعد از خشک شدن , سرخشون می کنیم. من تو تابه رژیمی سرخ کردم برای همین شکل و ظاهرش زیاد قشنگ نشده ولی خب رژیمی شده :)

وقتی گوشت و لپه کاملا پخته شدن , بادمجونای سرخ شده , آبغوره , زردچوبه , نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا بادمجونا بپزن و خورش جا بیوفته .

--- بادمجونا خیلی زود می پزن!!!! برای همین گفتم گوشت و لپه کاملا پخته باشن.

بعد از آماده شدن و جا افتادن خورش , اول بادمجونا رو با کفگیر یا قاشق یا ... بر دارین و کنار بذارین. خورش رو داخل ظرف بکشین و بعد بادمجونا رو روی خورش بذارین.

--- من به جای اب غوره , آبلیمو زدم.

--- اگه بدون رب نمی تونین بخورین , ی کوچولو رب بزنین.

نوش جونتون.

--- آموزش گل های بادمجون و سیب زمینی هم می گم انشاالله.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form