پلو قیمه

سلام.

این پست شاید نیازی به گذاشتنش نباشه چون قیمه یک غذای اصیل ایرانی هست و همه خیلی خوب یاد دارن.

اما می ذارم برای نو عروسایی که شاید یاد نداشته باشن!

برای درست کردن یک قیمه خییییییلی خوشمزه :

اول لپه رو می ذاریم روی حرارت , زیرشو زیاد می کنیم , بدون در تا به جوش بیاد ( یه خورده نمک هم ریختم)

وقتی جوشید زیرشو کم کنین و بذارین به دل بپز.

وقتی خوب لپه هاتون پخت (نیم ساعت آخر) داخل تابه یه پیاز طلایی کنین و گوشتاتونو گرد کنین و به پیازها اضافه کنین و یه سر تفتی بدین.

و به قابلمه لپه اضافه کنین.

من از گوشت چرخ کرده استفاده کردم اگه شما از گوشت تیکه شده استفاده می کنین:

اول سر تفت بدین و همون اول بذارین بپز و بعد لپه ها رو اضافه کنین!(البته اینم بگم که به جنس لپه هاتونم بستگی داره , بعضی از لپه ها خیلی زود می پزه)

وقتی گوشت قلقلی هاتونو به قابلمه اضافه می کنین , چند تا آلو بخارا و همین طور 2 تا لیمو عمانی داخل قابلمه بندازین.

اخر سر هم رب رو تفت بدین و به قابلمه تون اضافه کنین .

همین طور دارچین!

و بعد از 10 دقیقه زیر حرارت رو خاموش کنین.

 

یه نکته خیییلی مهم!

برای اینکه قیمه تون کامل جا بیوفته , باید اجازه بدین غذاتون به دل بپز! اون وقته که هم روغن می ندازه غذاتون و هم جا میوفته اساسی!

آها! یه چیز دیگه!

حتما این غذا رو با سیب زمینی سرخ شده سرو کنین که من درست نکردم :)

راستی برای برنج هم پرسیده بودن که من قبلا اینجا گذاشتم :برنج قالبی

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form