اشترودل گوشت

سلام.

اشترودل گوشت خوشمزه درست کردم گفتم بیام به شما هم بگم :)

خمیرشو عین این دستور درست کردم که خمیر عاااااااااالیه! خمیر عالی برای پیتزا , پیراشکی و ....

خب وقتی خمیر رو گذاشتین تا استراحت بیاد, در حین استراحت خمیر , برید مواد میانی اشترودل تونو درست کنین.

من گوشت چرخ کرده + پیاز + سیب زمینی سرخ شده + رب + زردچوبه استفاده کردم اما خدایی پیتزا و انواع پیراشکی ها بدون فلفل دلمه ای صفایی ندارن! حتما بریزین شما, من نداشتم.

 

خب حالا طرز تهیه:

اول خمیرمو (من با نصف اون دستور خمیر درست کردم ) به 4 قسمت مساوی تقسیم کردم (برش دادم با چاقو )

با وردنه باز کردم و موادرو گذاشتم :

حالا آهسته خمیر رو آوردم رو موادم و  لبه های کناری رو محکم کردم و یه دور پیچوندم .

قسمت بالای خمیرم رو برش دادم مث عکس زیر:

و وقتی به اون قسمت برش ها نزدیک شدم , اون قسمت های برش خورده رو آوردم رو.

فقط یه نکته ای رو دقت کنین !!!!!

که توی این مدل مواد میانی از پهلو ها می ریزه ! باید خوب کناره ها رو جمع کنین. اصلا تا بدین به داخل. من دومی رو همین کار رو کردم که متاسفانه از اون عکس ندارم!

حالا مدل بعدی:

خمیر رو باز کنین

 کناره ها رو به صورت مورب برش بزنین:

حالا لبه های بالایی و پایینی رو بیارین روی کار :

 حالا اون قسمتای برش زده رو به صورت ضربدری بیارین روی موادتون:

یه نکته!!!!

من طول برش ها رو زیاد زدم. شما کوتاه تر اگه بزنین خوشگلتر میشه. موادتون دیده میشه و قشنگتر به نظرم!

حالا می ذاریم داخل سینی فر چرب شده و بعد هم داخل فر از قبل روشن بوده با دمای 180 درجه:

و بعد از مدت زمانی ...(اصلا نمی دونم چقد طول کشید ولی فک نکنم بیشتر از 30 دقیقه بشه! چک کنین دیگه هم بوی خوش میپیچه و هم اینکه با خلال دندون به خود نون بزنین اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس, اگه روش طلایی نشده بود , گریل رو روشن کنین)

و اینم همشون با هم :)

حتما درست کنین که عااااااااااالی بود. نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form