سلام.
دیشب یه غذای خیییییلی خوشمزه درست کردم ."هلیم بادمجون". عاااااالی بود!
میگن هلیم بادمجون پیش غذاست ولی من می گم یه غذای کامل!
خییییلی خوشمزه بود , خوشحالم که برا ناهارمم نگه داشتتم :)
البته یه نکته ای رو بگم!
هلیم بادمجون رو هر کسی با یه چیزی درست می کنه, یکی با عدس , یکی با برنج , یکی با لوبیا سفید . من با عدس و برنج درست کردم چون به نظرم اینجوری خوشمزه تر.
هلیم رو با گوشت درست می کنن که من گوشت نزدم , اگه شما هم نمی زنی , حداقل آب گوشت بهش بزن که عالی میشه , اگرم اب گوشت نمی زنی اصلا اشکال نداره چون بازم خوشمزه می شه :)
خب بریم سراغ تهیه:
اندازه دوباره چشمی بود.
من عدس و برنج رو گذاشتم تا خوب پخت و له شد.
3تا بادمجون متوسط رو کبابی کردم , یعنی گذاشتم روی شعله پخش کن و خوب خوب مغز پخت شد.
بعد ریش ریش کردم و 2 تا بادمجون سرخ شده هم توی فریزر داشتم که اونا هم ریز کردم و همه رو ریختم تو غذاساز و خوب له شد.
عدس و برنج هم می تونین بکوبین یا بریزین تو غذاساز.
همه رو با هم مخلوط کنین و بریزین تو قابلمه و بهش پیاز و سیر سرخ شده اضافه کنین به اضافه زردچوبه. روش اب بریزین و بذارین رو گاز تا خوب جا بیوفته.
یه خورده مونده به اینکه حرات رو خاموش کنین , کشک تونو اضافه کنین و همین طور نعناع داغ.
(الان که دارم تایپ می کنم دلم می خواد زود ناهار شه:)
و وقتی خوب جا افتاد , آماده خوردن میشه.
آخراش باید خیلی حواستون باشه چون زودی ته می گیره.
برای تزیینشم به صورت یکی درمیون کشک ریختم و بعد نعناغ داغ و بعد با خلال دندون یا نوک چاقو , از وسطش رد کنین به صورت دایره ای!
شما این کارو با قیف انجام بدین تا تمیز بشه من با قاشق همین جوری ریختم. برا همینم نا مرتب شد :)
چه تند تند گفتم :)
نوش جووووونتون.