هلیم بادمجان خیییییییییییلی خوشمزه

سلام.

دیشب یه غذای خیییییلی خوشمزه درست کردم ."هلیم بادمجون". عاااااالی بود!

 

 

میگن هلیم بادمجون پیش غذاست ولی من می گم یه غذای کامل!

خییییلی خوشمزه بود , خوشحالم که برا ناهارمم نگه داشتتم :)

البته یه نکته ای رو بگم!

هلیم بادمجون رو هر کسی با یه چیزی درست می کنه, یکی با عدس , یکی با برنج , یکی با لوبیا سفید . من با عدس و برنج درست کردم چون به نظرم اینجوری خوشمزه تر.

هلیم رو با گوشت درست می کنن که من گوشت نزدم , اگه شما هم نمی زنی , حداقل آب گوشت بهش بزن که عالی میشه , اگرم اب گوشت نمی زنی اصلا اشکال نداره چون بازم خوشمزه می شه :)

خب بریم سراغ تهیه:

اندازه دوباره چشمی بود.

من عدس و برنج رو گذاشتم تا خوب پخت و له شد.

3تا بادمجون متوسط رو کبابی کردم , یعنی گذاشتم روی شعله پخش کن و خوب خوب مغز پخت شد.

بعد ریش ریش کردم و 2 تا بادمجون سرخ شده هم توی فریزر داشتم که اونا هم ریز کردم و همه رو ریختم تو غذاساز و خوب له شد.

عدس و برنج هم می تونین بکوبین یا بریزین تو غذاساز.

همه رو با هم مخلوط کنین و بریزین تو قابلمه و بهش پیاز و سیر سرخ شده اضافه کنین به اضافه زردچوبه. روش اب بریزین و بذارین رو گاز تا خوب جا بیوفته.

یه خورده مونده به اینکه حرات رو خاموش کنین , کشک تونو اضافه کنین و همین طور نعناع داغ.

(الان که دارم تایپ می کنم دلم می خواد زود ناهار شه:)

و وقتی خوب جا افتاد , آماده خوردن میشه.

آخراش باید خیلی حواستون باشه چون زودی ته می گیره.

برای تزیینشم به صورت یکی درمیون کشک ریختم و بعد نعناغ داغ و بعد با خلال دندون یا نوک چاقو , از وسطش رد کنین به صورت دایره ای!

شما این کارو با قیف انجام بدین تا تمیز بشه من با قاشق همین جوری ریختم. برا همینم نا مرتب شد :)

چه تند تند گفتم :)

 

نوش جووووونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form