حلقه مرغ و ریحان

  سلام.

خیلی وقته می خواستم حلقه مرغ درست کنم اما نمیشد تا اینکه بالاخره قسمت شد و درست کردم.

خیییییییلی خوشمزه ست حتما امتحان کنین.

من خمیرشو خودم درست کردم شما می تونین از خمیر پیتزای آماده استفاده کنین.

مواد لازم برای تهیه خمیر:

خمیر مایه : یک ق م

شکر: یک ق م

آب ولرم : یک و نیم پ

آرد : سه و نیم پ( ولی تا چهارو نیم پ هم ممکنه مصرف شه)

نمک : نصف ق چ

تخم مرغ : 1 عدد

روغن مایع: 2-3 ق غ

 

مواد میانی :

سینه مرغ : یک و نیم پ

سس مایونز : یک چهارم پ

پنیر پیتزا : نصف پ ( من برای هر دو مدل که درست کردم حدودا از 170 گرم پنیر پیتزا استفاده کردم)

ریحان : 2 ق غ

فلفل دلمه ای : کمی

سیر : 1-2 پر 

 

طرز تهیه :

شکر و آب ولرم رو با هم مخلوط می کنیم. خمیر مایه رو می پاشونیم روی آب و یه کوچولو مخلوط می کنیم و روشو می پوشونیم و 10-15 دقیقه می ذاریم استراحت کنه و عمل بیاد.

تخم مرغ و روغن مایع رو به خمیر مایه عمل اومده اضافه می کنیم .

و بعد آرد و نمک الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و خوب خوب ورز می دبم.

--- زیادی آرد اضافه نکنین که سفت و سنگین میشه ! 

خوب ورز می دیم و روشو می پوشونیم و می ذاریم یه جای گرم 1-2 ساعت استراحت کنه.(تا زمانی باید خمیر استراحت کنه که حجمش دو برابر شه)

خمیرمون که داره استراحت می کنه , مواد میانی رو آماده می کنیم.

 پیازو تف میدیم و بعد سیر رو یه سر تف می دیم .

مرغ رو ریش می کنیم و فلفل دلمه ای خرد شده هم اضافه می کنیم و می ذاریم یه کوچولو تفت بخوره. (من فلفل دلمه ای نداشتم بجاش از قارچ استفاده کردم)

سبزی ریحون هم ساطوری می کنیم و به همراه سس مایونز و پنیر پیتزا به موادمون اضافه می کنیم.

تا اینجا طبق دستور بود ولی ...

من دو تا درست کردم یکی با سس و یکی بدون سس!

یعنی دفعه اول همه مواد غیر از سس و پنیر پیتزا رو آماده کردم و مخلوط کردم مث چیزی که تو عکس بالا می بینین.( پنیر پیتزا رو روی موادم ریختم) 

و دومی رو طبق دستور درست کردم. توضیح بیشتر رو با عکس می گم خدمت تون.

خمیر رو دایره ای کردم( به اندازه ی قالبم) و به 8 قسمت تقسیم کردم .(خمیر رو ضخیم در نیارین! نازک هم نباشه!)

قالب رو چرب و آرد پاشی کردم و خمیر رو به صورت زیر داخل قالب گذاشتم.

طوری بچینین که مثلث ها روی هم قرار بگیره مثل عکس:

این مدل اولی بود که درست کردم یعنی موادم بدون سس بود. مواد رو روی خمیر ریختم و بعد هم پنیر پیتزا ریختم.

 لبه ی خمیر رو روی ضلع پایینی قرار می دیم تا بچسبن به هم. کافیه فقط یه کوچولو لبه رو با انگشت تون خیس کنین.

حالا روی خمیرو با زرده تخم مرغ و کمی روغن رومال می کنیم.( زرده تخم مرغ رو با چنگال بزنین و بعد چند قطره روغن بهش اضافه کنین) .

 

 و بعد هم می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه.

و اما مدل دومی که درست کردم, یعنی همون چیزی که دستور اصلی هس و ساده تر!

وقتی پیاز و سیر , مرغ و فلفل دلمه ای رو یه کوچولو تف دادیم , ریحون ,سس و پنیر پیتزا رو بهش اضافه می کنیم و همه رو با هم مخلوط می کنیم .( منسجم میشه و کار باهاش راحت تر)

خمیر هم طبق چیزی که گفتم داخل قالب می ذاریم و مواد رو می ذاریم بینش و لبه ها رو روی هم می ذاریم.

رومال می کنیم و می ذاریم داخل فر.

و بعد وقتی آماده شد و رویش طلایی شد ,می ذاریم کمی سرد شه و بعد از قالب بیرونش میاریم.

مدل اول بدون سس:

مدل دوم طبق دستور :

و اما مزه ی اینکه کدوم بهتر بود!!!!

به نظر من هر دو خیییییییییلی خوشمزه بودن ! اما شوهری گفت بدون سس خوشمزه تر :)

یه چیز دیگه اینکه اگه از این حلقه مرغ خوشمزه باقی بمونه و بخوان بعدا نوش جان کنین , باید بگم بدون سس خوشمزه تر! اونی که سس داشت یه کوچولو طعمش تغییر کرده بود.

بازم می گم که این نظر منو شوهری بود . شما هر کدوم که دوست دارینو درست کنین و لذت ببرین.

نوش جونتون. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form