سلام.
دمی گوجه یا استامبولی پلو غذای محبوب خییییییلی ها!
مواد لازم :
گوجه فرنگی : 1 کیلو
برنج : نیم کیلو
پیاز : 2 عدد
سیب زمینی : 2 عدد
زردچوبه و نمک و فلفل : مقداری
طرز تهیه:
برنج رو خیس می کنیم.
گوجه فرنگی ها رو بعد از خرد کردن داخل مخلوط کن می ریزیم و بعد صافی می کنیم.
پیازهارو خورد می کنیم و داخل روغن تفت میدیم و بعد زردچوبه , نمک و فلفل اضافه می کنیم.
آب گوجه فرنگی ها(گوجه فرنگی های صاف شده ) رو به همراه سیب زمینی های ریز شده به پیازهای تفت داده شده اضافه می کنیم.
وقتی به جوش اومد , برنج رو اضافه می کنیم .
--- باید به ازای هر پ برنج , 2 پ آب گوجه فرنگی باشه اگه نبود , آب اضافه کنین.
وقتی اب برنج خشک شد و برنج هم کمی نرم شد , برنج رو دم می کنیم.
--- این غذا در اصل بدون گوشت هس ولی می تونین مقداری گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت بدین و با مقداری آب بذارین بپزه و بعد از تبخیر شدن آب گوشت , می تونیم روی پلو بپاشیم.
--- می تونیم مقداری زیره به غذا اضافه کنین که خیلی خوشمزش می کنه.
--- برای قالبی کردن برنج , برنج رو داخل قالب می ریزیم و خوب با پشت قاشق فشار می دیم تا منسجم شه و بعد هم ظرف مورد نظرمون رو روی قالب می ذاریم و قالب رو بر می گردونیم .(چون برنج روغن داره دیگه نیازی به چرب کردن قالب نیس!)
نوش جونتون.