سلام.
یه دسر خیلی خوشمزه برای ماه رمضون که سر بیشتر سفره ها هم پیدا میشه , مسقطی هست.
خیلی خوشمزه ست. یعنی اگه دقت کنین موادش دقیقا همون "نشا " هس , فقط کره توش داره که باعث شده از اون حالت رقیق بودن در بیاد و سفت باشه.
مزش همون یعنی خوشمزه!
من دو رنگ درست کردم که نصف زعفرونام حروم شد ... می گم چرا؟
مواد لازم :
نشاسته : 1 پ سر خالی(من از پودرش استفاده کردم)
شکر : 1 و نیم پ ( من 1 پ ریختم و برای ما , شیرینیش اندازه بود!)
گلاب : 1 پ(من میزان گلاب رو کمتر ریختم چون بد جور گلابم بوی تند می ده , نیس خیلی اصل!!!!)
اب : 6 پ
کره : 50 گرم (من نصف کره ریختم و نصف روغن مایع )
رعفران : کمی
طرز تهیه:
نشاسته و آب رو با هم مخلوط می کنیم و می ذاریم روی حرارت کم و مدام هم می زنیم.
وقتی غلیظ شد , شکر رو اضافه می کنیم.
و بعد هم کره و گلاب رو اضافه می کنیم.
وقتی خوب غلیظ شد داخل ظرف می ریزیم و می ذاریم سرد شه.
اگه بخواین دو رنگ یا بیشتر کار کنین...
من نصف مایع رو داخل ظرف ریختم و گذاشتم تا خودشو گرفت و سرد شد. از طرفی در قابلمه رو گذاشتم تا اون نصفه دیگه سرد نشه.
زیاد لازم نیس سرد سرد بشه ها!!! من جلوی کولر گذاشتم . زمانش یادم نیس!
وقتی خودشو گرفت , اون نصف دیگه که داخل قابلمه بود , زعفرون آب کرده داخلش ریختم .
از اونجایی که دوس ندارم چیزی حروم شه و اسراف شه , یه خورده چیزی تو ظرفم بود که احساس کردم اضافه شکری هس که قبلا آسیاب کردم و ریختم داخل قابلمه! نگو اونا شکر نبود و اضافه برنجی بود که تبدیل شده بود به آرد برنج :)
در همین جا بود که سریع با قاشق بر داشتم و همراه با برنجی که بر می داشتم , نصف زعفرون ها هم برداشته شد:(
خلاصه اینکه اون قسمت زعفرونی هم اضافه کردم به ظرفم و روش پودر پسته ریختم.
گذاشتم سرد شد و بعد از چند ساعتی که داخل یخچال بود , برش دادم که شد این :
دیگه شرمنده بابت عکس.
این مطلب رو گذاشتم گفتم شاید به درد کسی بخوره :)