بستنی خانگی

سلام.

یه بستنی خییییییییلی خوشمزه!

مواد لازم :

شیر :  4 پ 

شکر : 400 گرم ( ولی من 300 گرم می زنم که نرمال و خوبه. 300 گرم معادل یک و نیم پ ست تقریبا)

ثعلب : 1 ق چ

وانیل: یک سوم ق چ(میتونین هل رو جایگزینش کنین)

مغز گردو و بادوم و ...: مقداری

خلال پسته: مقداری

زعفران و کاکائو : مقداری

 

طرز تهیه :

--- ثعلب پودر مانند مثل آرد تقریبا. لوازم قنادی ها دارن. فک کنم عطاری ها هم باید داشته باشن.

 ثعلب و شکر رو خیلی خوب با هم مخلوط می کنیم.

مخلوط شکر و ثعلب رو کم کم به شیر سرد اضافه می کنیم.

و با کمک قاشق مخلوط میکنیم در حدی که شکر باز شه.(از چنگال و همزن دستی استفاده نمیکنیم چون ایجاد حباب میکنه)

حالا گلابو اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم.

خب....

حالا اگه می خواید بستنی 3 رنگ داشته باشین, مواد بستنی را به 3 قسمت تقسیم کنین. به یکی زعفران دم کرده اضافه کنین, به یکی کاکائویی که تو چند قطره آب ( یا شیر ) باز شده , و اون یکی هم که سفید!

دوباره یه کوچولو دیگه هم می زنیم هر کدومو و می ذاریم داخل فریزر.

زمانی که یه خورده نیم بند شد(خودش یه خورده گرفت) دوباره میاریم بیرون و یه کوچولو با قاشق هم میزنیم و دوباره میذاریم داخل فریزر.دوباره نیم بند شد میاریم بیرون و ... تکرار مرحله قبل.

اینکارو چهار یا پنج بار ادامه میدیم تا جایی که دیگه تمام سطح میبنده و سفت میشه . حالا مغز گردو و پسته و ... رو میریزیم داخلش و مخلوط میکنیم.

میذاریم داخل فریزر و بعد از هشت یا نه ساعت نوش جان میکنیم.

میتونین روی بستنی تون بعد از اماده شدن، خلال پسته بریزین.

نوش جان.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form