سلام.
یه کیک بسیــــــــــــــــــــــــــار نرم و پوک و خوشمزه!!!!!!!
این کیک با سن ایچ پرتقال درست میشه . دستور از خانم رضایی عزیز هس.
مواد لازم :
تخم مرغ : 5 عدد
شکر : یک و نیم پ
وانیل : کمی
روغن مایع : یک پ
شربت پرتقال ( سن ایچ ) : نصف پ
آب : نصف پ
بکینگ پودر : 2 ق م پر
آرد : سه و نیم پ
طرز تهیه :
ارد و بکینگ پودر رو 3 بار الک می کنیم.
قالب رو چرب و آرد پاشی می کنیم.
فر هم روشن می کنیم رو 170 درجه دما.
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن 10 دقیقه می زنیم تا حجمش دو برابر شه.
سن ایچ و آب رو با هم مخلوط می کنیم ( هر دو با هم یک پ باید بشه ) و به همراه روغن مایع , به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با همزن می زنیم.
ارد و بکینگ پودر رو کم کم به مخلوط مون اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم. ( اگه لازم شد می تونین چند ثانیه با دور کند همزن بزنین زیاد نزنین که پف کیک می خوابه)
و بعد داخل قالب چرب و ارد پاشی شده می ریزیم و می ذاریم داخل فر به مدت یک ساعت. ( بازم چک کنین , بعد از 40 دقیقه , خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)
می ذاریم کمی از داغی بیوفته و بعد لبه ها رو با چاقو جدا می کنیم و برعکس می کنیم روی توری تا سرد شه.
اینم از بافت خیییییییییییییلی خوشگل این کیک :
عاااااااااااالیه!
نوش جونتون.