سلام.
این تارت که قبلا هم دستورشو گذاشتم خیییییلی خوشمزه و سادس. این بار به شکل هندوانه درست کردم برای شب چله , منظورم از هندوانه یعنی همون سبز , سفید و قرمز .
خب برای این تارت خیلی خوشمزه , تارت درست کردم با این نصف این دستور : مینی تارت
وقتی داخل قالب گذاشتم , دیواره ها رو کمی ضخیم تر گرفتم و بعد با چاقو لبه هاشو بریدم تا صاف و یکدست بشه.
بعد از اینکه داخل فر گذاشتم و آماده شد ,یه خورده که از داغی افتاد , از قالب بیرون آوردمش و گذاشتم یه کنار تا سرد بشه و بعد پودینگ وانیلی آماده کردم با این دستور :
پودینگ وانیلی :
مواد لازم :
شیر : یک و نیم پ
نشاسه ذرت : 2 ق غ ( همونی که سفید رنگه و صدای قرچ قرچ می ده :)
شکر : یک سوم پ ( من کمتر ریختم )
وانیل : 1 ق چ
طرز تهیه :
همه مواد و مخلوط می کنیم و روی حرارت کم می ذاریم و مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسه.
بعد از اینکه پودینگم آماده شد , ریختم داخل تارت .
برای کناره های تارت , کیوی رو از وسط نصف کردم و برش های باریک زدم و دور تا دور چیدم.
برای قسمت سفید هم که خود پودینگ خوشمزه و برای قسمت قرمز هم که انار دون کردم و ریختم.
این تارت با این پودینگ بسیــــــار خوشمزس اینقدی که هر چقد درست کنم و بخورم بازم دلم میخواد.
تارتش آسونه و سریع آماده میشه اما برای پودینگ باید مدام پای گاز باشین و هم بزنین تا گلوله نشه.
اینم از برش خوردش :
حتما درست کنین چون عاااااااااااااالیه طعم پودینگ و تارت.
نوش جونتون.