سلام.
بالاخره موفق شدم تا تلخی بادمجون رو بگیرم.
یعنی تلخ ترین بادمجون هم شما داشته باشین , عمرا اگه دیگه با این روش تلخ بشه!
اول بادمجوناتونو بشورین , بعد پوست بگیرین و بعد از وسط نصف کنین.
حالا روشونو نمک بپاشین!!! بعد از چند دقیقه (شاید 15 دقیقه ) می بینین که روی بادمجوناتون یه قطره های ریز به وجود اومده. مث شنبم!
حالا عجله نکنین و کلا یه نیم ساعتی صبر کنین و بعد اون قطره ها رو پاک کنین و سرخ شون کنین و نوش جونتون کنین.
به هیچ عنوان دیگه اثری از تلخی وجود نداره.
البته یه نکته بگم و اونم اینکه :
بعضی ها می ذارن تو آب نمک که باز باید چقد منتظر بمونی تا آبش گرفته شه. این روش که من امتحان کردم خیلی بهتر و سریع تر.
بادمجونای خوشمزه بخورین و به جون من دعا کنین :)