سلام.
یه آش دوغ خیییییلی خوشمزه!
مواد لازم :
برنج آش : 1 پ سر خالی
تخم مرغ : 1 عدد
دوغ : 3 لیتر ( هر لیتر معادل 4 پ ست)
سبزی آش : 1 پ ( تره , شوید , گشنیز )
نخود : 1 پ
سیر : 5 حبه
آرد برنج : 2 ق غ
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم ولی تخم مرغ رو همون یه دونه رو زدم.
برنج و نخود و از شب قبل خیس می کنیم.
نخود رو می ذاریم کاملا پخته شه و بعد می ذاریم یه کنار.
تخم مرغ , دوغ رو با همزن دستی مخلوط می کنیم.
--- من از دوغ محلی که غلیظ بود استفاده کردم . با مقداری آب مخلوط و استفاده کردم .
برنج هم بهش اضافه می کنیم و می ذاریم روی حرارات ملایم و مرتب هم می زنیم تا دوغ نبره.
وقتی به جوش اومد, نمک , سبزی و نخود پخته شده رو اضافه می کنیم.
سیر رو کاملا له می کنیم و به اش مون اضافه می کنیم.
می ذاریم همه با هم بجوشه تا برنج هم کاملا پخته شه.
زمانی که آش تون جا افتاد و آماده شد , ارد برنج رو با یه خورده آب حل کنین و به آش اضافه کنین و مرتب هم بزنین و بعد از چند دقیقه حرارت رو خاموش کنین.
یه آش خیلی خوشمزه و آسونه.
حتما امتحان کنین.
نوش جونتون.