سلام.
این پست برای اونایی هس که فر ندارند یا حس کار با فر رو ندارن :)
پیتزا تابه ای درست کردم که نیازی به فر نداره و داخل تابه درست می شه.
از لحاظ مزه دقیقا همون پیتزا داخل فر هست و مث همه ی پیتزاهای "خونگی " خیییییییلی خوشمزه س :)
مواد لازم :
آرد : 1 و نیم پ
ماست : نصف پ
پکینگ پودر : 1 ق چ
نمک : 1 ق چ ( من همیشه نمک تو خمیر پیتزا خیلی کمتر از دستور می ریزم )
تخم مرغ : 1 عدد
روغن : 2 ق س
طرز تهیه:
همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم.
و خوب ورز می دیم . این خمیر یه خمیر چسبنده ست. یه خورده دستاتونو چرب کنین.
کف تابه 30 سانتی رو یه کمی چرب کنین و خمیرتونو نازک پهن کنین.
هر چه نازکتر باشه بهتر میشه برای همین من تو دو تابه 20 سانتی پهن کردم.
بعد سس زدم.
آویشن یه خورده زدم . چون شوهرم زیاد اویشن دوست نداره !!!
و بعد هم سوسیس و کالباس:
بعد پنیر پیتزا :
و بعد هم قارچ و گوحه. فلفل دلمه ای نداشتم ولی شما حتما بزنین!
خب ....
بعد گذاشتم روی گاز با حرارت کم. درش هم گذاشتم.
بعد از یک ربع که دیگه زیرش طلایی شده بود و پنیرم باز شده بود درش رو برداشتم.
من برای اینکه روش طلایی بشه گذاشتم داخل فر و گریل رو روشن کردم.
شما درش رو وقتی برداشتین بذارین یه خورده دیگه هم بمونه روی حرارت و بعد بردارین.
ما خیلی گرسنه بودیم برای همین گذاشتم داخل فر تا زودروش طلایی شه :)
حالا چند تا نکته!
اول اینکه خمیرتونو حتما حتما نازک پهن کنین!
دوم اینکه قارچ و گوجه و فلفل رو , روی پنیر بریزین چون وقتی پنیر رو روی مواد بریزین, گوجه و قارچ آب می ندازه و پنیر پیتزا چون روشو پوشونده اجازه نمیده تا تبخیر شه. و در نتیجه خمیر میشه و اصلا خوب در نمیاد!
سوم اینکه حتما از فلفل استفاده کنین تا رنگ و مزش بهتر تر تر شه! خدایی مزه پیتزاش که خیییییلی عالی بود ولی از رنگش خوشم نیومد آخه همش قرمز بود :)
چهارم اینکه حتما کف تابه رو چرب کنین تا راحت پیتزا تون از تابه جدا شه.
نوش جونتون .