سلام.
شب یلدا یه ماه تموم شده من تازه می خوام کارا رو بذارم :)
برای درست کردن این ژله خوشگل باید 2 -3 تا بسته ژله داشته باشین. یکی قرمز( من توت فرنگی استفاده کردم) یکی سبز ( کیوی ) و یکی بعدی که اختیاری هس می تونین آلوئه ورا استفاده کنین به همراه شیر یا پودر ژلاتین و شیر که من پودر ژلاتین و شیر رو انتخاب کردم چون آلوئه ورا نبود ( با الوئه ورا بهتر!) به اضافه مقداری شکلات چیپسی.
طرز تهیه :
پودر ژله سبز رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنین تا خوب حل شه ( بن ماری یعنی پودر و اب جوش رو , روی بخار کتری بذارین و هر ازگاهی هم بزنین تا خوب حل شه)
بعد از باز شدن با یه لیوان آب سرد مخلوط کنین و بریزین داخل ظرف مورد نظرتون.
--- مقدار ژله سبز باید کمتر از قرمز باشه پس حواستون باشه. اضافه هاشو بریزین داخل یه ظرف دیگه و معمولی نوش جونتون کنین.
می ذاریم داخل یخچال یا فریزر تا خودشو کمی بگیره .
بعد شروع می کنیم به درست کردن ژله آلوئه ورا !
پودر یه بسته رو با یه لیوان آب جوش بن ماری می کنیم و بعد از اینکه کامل حل شد , می ذاریم شرد شه و به جای یه لیوان آب سرد , یه لیوان شیر اضافه می کنیم تا سفید شه.
فقط یه نکته خیییییییییییییلی مهم!!!!
حتما باید دمای ژله با شیر یکی باشه وگرنه شیر می بره و به صورت تکه تکه در میاد.
من چون آلوئه ورا نشد پیدا کنم , یه ق غ پودر ژلاتین رو با یک چهارم آب سرد مخلوط کردم و بعد هم بن ماری.
گذاشتم دماش برابر شیر شد و بعد یه مقدار شیر ( یک چهارم پ ) بهش اضافه کردم.
من این مقدار رو برای همین 3 تا لیوان درست کردم. شما بیشتر میخواین باید بیشترش کنین ولی توصیه می کنم همون ژله آلوئه ورا رو پیدا کنین و مث من تنبلی نکنین.
وقتی قسمت سفید رنگ مونم اماده شد , روی ژله سبز رنگ مون می ریزیم و می ذاریم داخل یخچال.( ژله سفید رنگ تون کمتر از سبز بریزین , من زیادی ریختم :)
بازم یه نکته خییییییییلی مهم!!!
کلا برای تمام ژله هایی که لایه ای هستن مث این , برای اینکه لایه ها به هم چسبیده باشن و موقع برش از هم جدا نشن , باید زمانی لایه ی جدید رو اضافه کنین که لایه قبلی کاملا نبسته , یعنی دست بزنی به لایه قبلی یه کوچولو به دست تون بچسبه یا یه کوچولو شل باشه! این جوری دیگه لایه ها با هم بسته می شن و موقع برش از هم جدا نمیشن.
خب نوبت به مرحله آخر می رسه و اونم ژله قرمز هس.
ژله قرمز هم مث ژله سبز آماده کنین با این تفاوت که چون قرار از شکلات چیپسی استفاده کنین , نباید بریزین روی لایه های قبلی یعنی چی ؟
یعنی اینکه زمانی که ژله قرمز رو آماده کردین,بریزین داخل یه ظرفی و بذارین داخل فریزر, زمانی که سفتیش مث سفیده تخم مرغ شد , درش بیارین و بریزین داخل لیوان و بعد شکلات چیپسی رو لابه لاش بذارین.
من وقتی ژله مث سفید تخم مرغ شد , شکلات چیپسی رو باهاش مخلوط کردم و وقتی ریختم داخل لیوان همه رفت ته لیوان!
چون دیدم همه رفتن ته , فقط چند تا روش گذاشتم و دیگه وسطش نریختم( با کمک سیخ چوبی کباب می تونین شکلات رو ببرین هر کجا که می خوان یا ژله رو کم کم بریزین و وسطش شکلات چیپسی بذارین)
می ذاریم داخل یخچال تا زمانی که ببنده.
--- اگه شکلات رو زمانی که ژله گرمه بریزین , شکلات رنگ پس می ده.
نوش جونتون.